For bedrifter

Art Nor As har levert spiseklart middagstilbehør og måltidsløsninger til profesjonelle kjøkkener gjennom en årrekke. Våre storhusholdningsprodukter har høy råvareandel og bidrar til en god matopplevelse for dine gjester der den ekte, naturlige smaken står i fokus.

Kunden i fokus

Sous vide er ett fransk begrep og kan oversettes med under vakuum. Metoden består i å vakuumpakke rå produkter i en spesialfilm, hvorpå de varmes opp til like under kokepunktet, varmebehandles til ferdigstillelse for så å kjøles raskt ned til 4 grader eller lavere. Dette bevarer næringsinnholdet, gir god holdbarhet og tar vare på de rene naturlige smakene.

Våre storkjøkkenprodukter krever kun oppvarming, og kan serveres i løpet av få minutter.

Fundamentet vårt er lokale råvarer, og vi benytter derfor kortreist nordnorsk potet, gulrot og kålrot store deler av året og så lenge vi har tilgang.

Har du mat som jobb og ønsker inspirasjon til gode måltider med våre produkter? Ta gjerne en titt på oppskriftssidene.

Storhusholdningsproduktene fra Kokt & Klar er tilgjengelig via grossister i hele landet.

Finn din nærmeste grossist her, eller ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål om produktene våre.

Din merkevare,
produsert av oss

Art Nor har lang erfaring med å produsere andres merkevarer både innen dagligvare og industri. Høy servicegrad, gode felles produktutviklingsprosesser og tett dialog gir felles resultater.

Med god tilgang til råvarer, nøkkelkunnskap på sous vide-teknologi i kombinasjon med høy mattrygghet er vi en trygg samarbeidspartner for deg.

Ta kontakt dersom du ønsker å drøfte dine utviklingsbehov for egen merkevare i partnerskap med oss.