En nydelig vri på Kokt & Klar Kålrotstappe som tilfører noe salt, noe friskt og med smeltet ost på toppen. Vanskelig å ikke like!
INGREDIENSER
Til 2-3 personer
1 pk Kokt & Klar Kålrotstappe 500g
150 g revet cheddarost
150 ternet bacon
2-3 stilker vårløk
Dele på
TILBEREDNING
Sett stekeovnen på 210 grader.
Ha Kokt & Klar kålrotstappe i en bolle.
Stek baconterningene i ei stekepanne.
Vask og skjær vårløkstilkene i tynne skiver.
Vend baconterningene og vårløken sammen med kålrotstappen. Bland også inn 50 g revet cheddar.
Ha blandingen i en ildfast form og dryss resten av osten på toppen.
Stek formen i ovnen i cirka 20-25 minutter til osten er gylden og fin.
Pynt gjerne med ekstra skivet vårløk på toppen.
Velbekomme!