Hamburger med tomajo og Steke- og grillpoteter

Av og til er det bare en skikkelig saftig burger som duger! Topp opplevelsen med masse godt tilbehør slik som Steke -og grillpoteter fra Kokt & Klar. De møre små mandelpotetene er kokt i en marinade som blant annet inneholder BBQ-saus, - perfekt til burgere!

INGREDIENSER

Til 2 personer
300 g kjøttdeig
0,25 dl vann
salt og pepper
1 ss margarin eller olje til steking

Tomajo
1 dl majones
4 fileter soltørket tomat
2 ts sitronsaft

Annet tilbehør
2 burgerbrød
2 skiver cheddarost
4 skiver bacon
Tomat i skiver
Grønn salat
Syltet rødløk
Sylteagurk
1 pk Steke- og grillpoteter fra Kokt & Klar

Dele på

TILBEREDNING

Ha kjøttdeig, salt, pepper og vann i en bolle eller kjøkkenmaskin med røregren, og rør deigen sammen. Ikke rør for lenge. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til to runde kaker som klemmes ut til store flate burgere. Stek burgerne i en stekepanne med margarin eller olje. Bruk sterk varme og stek på den ene siden til det pipler ut kjøttsaft. Snu burgerne og stek videre på den andre siden til det igjen pipler ut kjøttsaft. Da er burgerne medium stekt. Skru ned til lav varme og legg en skive cheddarost på hver burger. Legg et lokk på stekepannen til osten har smeltet.

Tomajo lager du ved å finhakke soltørket tomat som kjøres sammen med majonesen med stavmikser. Smak til med litt sitronsaft.

Varm Steke- og Grillpotetene etter anvisning på pakken.

Vask salat. Kutt tomat, rødløk og syltet agurk og varm hamburgerbrød som anvist på pakken.

Fyll brødene med salat, tomat, burgere, rødløk og syltet agurk. Server burgerne med Steke- og Grillpotetene og tomajoen.

Velbekomme!

Relaterte produkter