Kålrotstappevafler med topping

Overrask med salte, saftige vafler og se om du klarer å unngå å røpe at den hemmelige ingrediensen er kålrotstappe. Server til lunch, som en smårett, forrett eller tilbehør til god drikke.

INGREDIENSER

Til 4 vaffelplater
3 egg
4 dl hvetemel
2 dl melk
3 ss smeltet smør
5 dl kålrotstappe

Forslag til topping
2 dl créme fraiche
røkelaks & kapers
spekeskinke
rogn & rødløk
friske urter

Dele på

TILBEREDNING

Bland sammen egg, kålrotstappe og melk. Rør inn hvetemel og smeltet smør. La røren svelle i ca. 30 minutter. Stek gyldne vafler i et oppvarmet, smurt vaffeljern.

Pisk créme fraiche med visp i kjøkkenmaskin til den blir luftig. Del opp vaffelhjertene og legg litt créme fraiche på hvert hjerte og pynt med røkelaks og kapers, spekeskinke, rogn og rødløk og nyt!

Relaterte produkter