Medisterpølse og medisterkaker med wokede grønnsaker og potetmos

Selvsagt er det lov å prøvesmake julematen før jul! Lag en deilig førjulsmiddag med medisterkaker og medisterpølse som serveres med knasende sunne grønnsaker og potetmos fra Kokt & Klar.

INGREDIENSER

Til 4 personer    
1 julepølse  
8 medisterkaker  
1-2 pk Potetmos fra Kokt & Klar  
1 pose ferdig vasket grønnkål  
1/4 rødkål uten stilk  
1 rødt eple  
1/2 neve hasselnøtter  
2 ss stekeolje  
2 ss smør  
Salt og pepper  

Brunsaus eller sjysaus

Dele på

TILBEREDNING

Varm opp en stekepanne til middels varme. Ha i smøret og la det bli nøttebrunt. Skjær julepølsen i passe porsjonsbiter og lag noen ekstra snitt i skinnet. Stek pølsebitene til de er gjennomvarme og skinnet har fått fin gylden farge. Hold pølsebitene varme mens du steker medisterkakene på samme måte.  

Strimle grønnkålen og rødkålen tynt. Skjær eplet i små biter og grovhakke hasselnøttene. Wok grønnkålen og rødkålen i en stekepanne med varm olje mens du rører. Ha i de grovhakkede hasselnøttene mot slutten og la de steke med. Smak til med salt og pepper og vend inn eplebitene.  

Varm Potetmos fra Kokt & Klar etter anvisning på pakken. Det raskeste er mikro, – det tar kun 3 minutter.  

Server stekt julepølse og medisterkaker med de wokede grønnsakene og potetmosen.  Brunsaus eller sjysaus smaker også godt som tilbehør.

Velbekomme!  

Relaterte produkter