Najs brunch med Knuste Poteter «Pommes Frites»

Av og til trenger man en real cowboyfrokost-brunch-lunch og da gjør Knuste Poteter «Pommes » fra Kokt & Klar susen. Med et ferdig kit for å lage Knuste Poteter fra Kokt & Klar er du klar til å gripe dagen!

INGREDIENSER

1 pk strimlet bacon
1 pk Kokt & Klar Knuste Poteter «Pommes Frites»Eggerøre:
4 egg
4 ss melk, fløte eller vann
2 ss nøytral stekeolje

salt og pepper

Annet godt tilbehør:
Stekte cherrytomater

Dele på

TILBEREDNING

Tilbered Kokt & Klar Knuste Poteter etter anvisning på pakken Hvis du vil tilberede dem i stekeovn, sett stekeovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader over- og undervarme. Hell de ferdig kokte potetene i en ildfast form eller på en bakebrett kledt med bakepapir. Knus potetene med for eksempel bunnen av et glass. Pass på at potetene henger sammen. Fordel pakken med olje med smørsmak over de knuste potetene og dryss også over krydderet som du finner under etiketten. Stek potetene i 15-20 minutter de de er gyldne og crispy i kantene.

Steke bacon
Varm opp en stekepanne og stek baconskivene gyldne. Hvis du vil ha de sprø kan du legge de over på tørkepapir før servering.
Hvis du liker stekte tomater, la gjerne hele cherrytomater steke med.

Eggerøre
Visp sammen eggene med fløte, melk eller vann, salt og pepper. Varm opp en stekepanne med nøytral stekeolje og stek eggerøren mens du rører forsiktig.

Server egg, bacon, stekte cherrytomater sammen med Kokt & Klar Knuste Poteter.

Velbekomme!

Relaterte produkter

No items found.