500 g og 2500 g
Storkjøkken

Bacalao 500-2500 g

Bacalao fra Kokt & Klar har vunnet priser på grunn av sin uovertrufne smak! Den er laget i sous vide slik at all den gode smaken er intakt. Vi bruker førsteklasses råvarer slik som klippfiskloins av nordnorsk torsk, nordnorske poteter, extra virgin olivenolje og marinerte oliven for ekstra god smak. Varm den i posen, så beholder du de fine, hele bitene av klippfisk og poteter.

Se oppskrifter

 Ingredienser  

 Klippfisk av torsk (Gadus morhua) (28 %), potet (23 %), løk, paprika, tomat, extra virgin olivenolje, sorte oliven, marinerte oliven (grønne oliven, solsikkeolje, salt, grønn og rød paprika, eddik, sitron, antioksidanter (E300, E330) og konserveringsmidler (E211, E224)), hvitløk og chili.  

 Næringsinnhold  

 Energi 511 kJ (122 kcal), Fett 5,0 g hvorav mettede fettsyrer 0,7 g, Karbohydrater 6,9 g hvorav sukkerarter 3,0 g, Protein 11,9 g og salt 0,4 g.  

 Oppbevaring  

   Kjølevare 0°C til +4°.    

 Allergener  

 Fisk.  

 Emballasje  

 500 g og 2500 g. Produktet er pakket i plast.  

 Hvor kan jeg kjøpe  

 Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist her.  

 Serveringstips  

 Bacalao serveres som en selvstendig middagsrett og passer godt å servere året rundt. Godt brød, flatbrød eller hvitløksbaguetter smaker godt som tilbehør.  

Bacalao 500-2500 g

Oppskrifter med

No items found.