Provencepoteter fra Kokt & Klar er små mandelpoteter marinert og kokt i sous vide i en krydderblanding inspirert av Middelhavet med hvitløk, timian og basilikum. De ser lekre ut på tallerkenen og smaker godt til lyst kjøtt og fisk, og til for eksempel grillet lam, lammelår eller lammestek.
Potet (82 %), rapsolje (15 %), hvitløk (1 %), krydderblanding (hvitløk, løk, purreløk, tomat, salt, chili, paprika, pepper, gjærekstrakt, sukker, persille (0,02 %), antioksidant (E330), basilikum (0,01 %)), salt og timian.
Energi 858 kJ (206 kcal), Fett 15,2 g hvorav mettede fettsyrer 1,1 g, Karbohydrater 14,7 g hvorav sukkerarter 1,4 g, Protein 1,8 g og Salt 0,9 g.
Kjølevare 0°C til +4°.
Ingen.
500 g og 2000 g. Produktet er pakket i plast.
Storhusholdningsproduktene våre er tilgjengelige via grossister. Finn din nærmeste grossist he r.
Server Provencepoteter som tilbehør til kylling, svin, eller laks. Kryddermarinaden har smaker som harmonerer svært godt til grillet lam, lammelår eller lammestek.