500g
Forbruker

Sterk Bacalao

Sterk Bacalao 500 g fra Kokt & Klar er for deg som liker det litt hot! Vi lager bacalaloen vår i sous vide slik at all den gode smaken er intakt. Vi bruker førsteklasses råvarer slik som klippfiskloins av nordnorsk torsk og nordnorske poteter. Varm den i posen, så beholder du de fine, hele bitene av klippfisk og poteter.

Se oppskrifter

INGREDIENSER

Klippfisk av torsk (Gadus morhua) (28 %), potet (20 %), hakket tomat (tomat, tomatjuice, sitronsyre E 330 og kalsiumklorid E509), løk, rød paprika, tomatpuré, rapsolje, marinerte grønne oliven (grønne skivede oliven (oliven, salt, sitronsyre E 330, askorbinsyre E 300, solsikkeolje, grønn paprika (paprika, salt og eddik), rød paprika (paprika, salt og eddik) sitron og urter), sorte oliven (oliven, vann, salt og jernglukonat E 579), sukker, hvitløk, extra virgin olivenolje og chili 0,16%.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 459 kJ (109 kcal), Fett 6,1 g hvorav mettede fettsyrer 0,7 g, Karbohydrater 7,9 g hvorav sukkerarter 4 g, Protein 5,7 g og salt 0,7 g.

ALLERGENER

Fisk.

FORPAKNINGSSTØRRELSE

500 g.

OPPBEVARING

Kjølevare 0°C til +4°C.

TILBEREDNING

Best resultat oppnås ved å varme produktet i posen.

Mikrobølgeovn: Stikk et lite hull i emballasjens overside. Varm i 4 min på ca. 800-900 W.

Vannbad: Kok opp vann, nok til at det dekker posen, og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la posen trekke i 12-15 min.

HVOR KAN JEG KJØPE

Kokt & Klar Sterk Bacalao fås kjøpt i Spar og Eurospar i Nord-Norge fra Narvik og nordover.

Du finner også produktet i utvalgte Extra-butikker i Midt-Troms.

Spør gjerne etter produktene fra Kokt & Klar i din butikk!

SERVERINGSTIPS

Her finner du alle våre oppskrifter.

Oppskrifter med

Sterk Bacalao

No items found.