En saftig entrecôte med fløtepoteter, ovnsbakte, smaksrike cherrytomater og chimichurri som er en smakseksplosjon av en kald urtesaus som brukes mye i Sør- og Mellom-Amerika. Kjøttet, fløtepotetene og sausen balanserer perfekt, og med ferdige fløtepoteter fra Kokt & Klar kan du sette dette fantastiske måltidet på bordet raskere enn du aner.
INGREDIENSER
Til 2 personer
2 stk entrecôte
1 pk cherrytomater med stilk
1 pk Kokt & Klar Fløtepoteter
2 ss smør
2 ss nøytral olje
2 ss olivenolje
salt og pepper
Til chimichurri
1 pk bladpersille, finhakket
1 potte fersk koriander, finhakket
1 dl olivenolje
3 ss rødvinseddik eller hvitvinseddik
3 fedd hvitløk, renset og finhakket
1 rød chili, uten frø, finhakket
1 ts tørket oregano
Salt og pepper
Dele på
TILBEREDNING
Velbekomme!