Har du ferdige fløtepoteter i kjøleskapet? Da er du bare noen minutter unna en ny favoritt: pinsa med fløtepotet og røkelaks. En velsmakende rett med det beste fra to verdener – kremet og sprøtt på én gang.
INGREDIENSER
Til 2 personer
1 pinsa pizzabunn
1 pk Kokt & Klar klassisk fløtepotet
150 g røkelaks
1 stk fersk mozzarella
Revet sitronskall av en halv sitron
Ruccola til topping
Pepper
Dele på
TILBEREDNING
Forvarm ovnen til 220 grader med over- og undervarme. Legg pinsabunnen på et stekebrett. Fordel de kalde fløtepotetene fra Kokt & Klar jevnt utover bunnen. Fordel mozzarella jevnt over det hele.
Sett pinzaen midt i ovnen og stek i 8–10 minutter til bunnen er sprø, potetene er gjennomvarme og osten er smeltet og gylden. Ta den ut og legg på strimlet røkelaks. Sett pinsaen tilbake i ovnen og stek i 1 minutt til slik at røkelaksen blir varm. Riv litt sitronskall over og gjerne nykvernet pepper. Skjær pinsaen i passe biter.
Avslutt med ruccola på toppen og server pinsaen rykende varm.
God middag!