Potetsalat med vinaigrette er en lettere og friskere versjon enn den rømmebaserte potetsalaten. Smaker godt til fisk og lyst kjøtt. Med en pakke ferdig kokte matpoteter fra Kokt & Klar lager du denne på få strakser.
INGREDIENSER
    Til 2 personer    
  1 pk Kokt & Klar Matpoteter á 420 g  
    Vinaigrette    
  1/2 dl hvitvinseddik  
  1 dl olivenolje  
  2 ts dijonsennep (grov el. fin)  
  1 hvitløksfedd  
  Salt og pepper  
  Friske urter som f.eks gressløk og persille  
Dele på
TILBEREDNING
  Kutt potetene i biter. Lag dressingen ved å blande eddik med olje, sennep, presset hvitløk, salt og pepper.  
  Bland potetbitene med vinaigretten. Vend inn friske finhakkede urter og smak til med salt og pepper om nødvendig.  
Velbekomme!