Ledige stillinger

Image Author
Kokt & Klar
Image Blog

Vil du jobbe sammen med oss? Her finner du våre ledige stillinger for øyeblikket.

Søk sommerjobb på Art Nor AS – vi har ledige stillinger i produksjon og kantine denne sommeren

Vi holder til på Silsand på Senja og er stolte over å kalle oss en av hjørnesteinsbedriftene på eventyrøya. Vi er en trivelig gjeng med til sammen 17 ansatte som brenner for å lage gode matprodukter som i stor grad er basert på poteter og grønnsaker som er dyrket i vår egen region. Vi lager velsmakende spiseklare måltider og middagstilbehør som sprer glede rundt om på mange middagsbord. Produktene våre finner du i dagligbutikker over hele landet, både under vår egen merkevare Kokt & Klar og under andres merkevarer.
Nå søker vi  ferievikarer både til produksjonen vår og til kantina! Vi ansetter fortløpende, så søk i dag.

Ledig stilling – Sommervikar i produksjonen

Trives du med praktisk arbeid og er nysgjerrig eller ønsker erfaring fra matproduksjon? Da er dette sommerjobben for deg.

Dine arbeidsoppgaver
Produksjonsarbeid på ulike arbeidsstasjoner, fra produksjon, kokeri og pakkeri. Renhold og rutiner tilknyttet vårt kvalitetssystem.

Dine kvalifikasjoner og personlige egenskaper
Du må ha godt humør og kunne håndtere travle perioder. God serviceinnstilling og evne til samarbeid. Må kunne jobbe selvstendig. Erfaring fra annen produksjon er positivt, men ikke et krav da all opplæring vil bli gitt. Du må kunne snakke norsk og gjøre deg forstått både muntlig og skriftlig. Det er viktig at du kan jobbe ukene 26-33. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr
Et trivelig arbeidsmiljø, nødvendig opplæring, lønn etter tariff, gratis parkering, kantine med lunsj, ukentlig varmmat og verdens beste vafler hver fredag. Arbeidstiden er hverdager mellom 07-15 i ukene 26 til og med 33.

Kontaktpersoner ved spørsmål om stillingen i produksjonen
Ronald Pedersen, Leder produksjon, telefon 906 65 205.
Tommy Jørgensen, Leder Pakkeri,  telefon 917 18 950.

Søknadsfrist så snart som mulig innen  1.5.23. Gode kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Send din søknad og CV til sokejobb@artnor.no og merk med «sommervikar produksjon»

#1000jobber

Ledig stilling – Sommervikar i kantina

Trives du med matlaging og enkelt renhold? Da er dette sommerjobben for deg! Skaff deg fin arbeidserfaring denne sommeren i et trivelig arbeidsmiljø i kantina vår.

Dine arbeidsoppgaver
Forberede enkel lunch til våre ansatte og sørge for renhold.

Dine kvalifikasjoner og personlige egenskaper
Du må ha godt humør og kunne håndtere travle perioder. Trives med matlaging. God serviceinnstilling og må kunne jobbe selvstendig. Være rask og effektiv. Erfaring fra annen kjøkkendrift og/eller renhold er positivt, men ikke et krav da opplæring vil bli gitt. Du må kunne snakke norsk og gjøre deg forstått både muntlig og skriftlig. Det er viktig at du kan jobbe ukene 29-33.

Vi tilbyr
Et trivelig og jordnært arbeidsmiljø, nødvendig opplæring, lønn etter tariff, gratis parkering. Arbeidstiden er hverdager mellom 08:30-13:00 i ukene 29 – 33. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Kontaktpersoner og søknadsfrist
Markedsansvarlig, Elise Log 480 91 775.
Søknadsfrist så snart som mulig innen 1.5.23. Gode kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Send din søknad og CV til sokejobb@artnor.no og merk med «sommervikar kantine».

#1000jobber

Besøk oss på sosiale media: Kokt & Klar på Facebook og  Kokt & Klar på Instagram