Med hjerte for Nord-Norge

Image Author
Kokt & Klar
Image Blog

Kålrotstappe laget av naturlig søt nordnorsk kålrot og gulrot, fløtepoteter laget av smaksrike poteter fra verdens nordligste kommersielle potetproduksjon og fløte fra gårder i egen i landsdel. Ekte, rene råvarer med et avtrykk utover veldig god smak!

Vi har et hjerte som banker for Nord-Norge og benytter råvarer fra egen landsdel så langt det lar seg gjøre. Det har vært bærebjelken vår siden dag én.

Poteter – kålrot – gulrot – melk og fløte er våre viktigste råvarer og kommer alle fra gårder i Nord-Norge, der flere av disse er generasjonsgårder. At unge velger å satse på å arktisk landbruk er verdt å applaudere – all den arbeidsinnsats som kreves.

Vi er stolte over å samarbeide med rundt tjue nordnorske potet- og grønnsaksprodusenter for å dele kunnskap, bli enda dyktigere og for å sikre stabile produksjonsvolumer. Gode forhold for dyrking og kort transport fra åker til fabrikk for viderefordeling er bærekraftig og bidrar til økt verdiskapning i nord. At vi er Tines største industrikunde i Nord-Norge på fløte kan vi takke alle som kjøper fløtepotetene våre for. Ferske potetskiver i en fyldig, kremete saus av ekte kremfløte kjennes på smaken.

Med Kokt & Klar i handlekurven kan du ikke bare glede deg over et velsmakende middagstilbehør, men du har bidratt til arbeidsplasser, grønne åkre i nord og et levende landbruk her vi bor!