Slik tilbereder du produktene våre

Image Author
Kokt & Klar
Image Blog

Å tilberede produktene fra Kokt & Klar er både raskt og enkelt, og du kan varme produktene våre på en rekke måter. Slik gjør du det!

Fløtepoteter – gratiner i ovn eller varm i posen
Alle elsker fløtepoteter, og med ferske fløtepoteter fra Kokt & Klar kan du nyte følelsen av hjemmelagde fløtegratinerte poteter. Slik gjør du det!

Ildfast form med fløtegratinerte poteter

Klipp opp posen og hell fløtepotetene i en ildfast form. Dryss gjerne over revet ost og stek formen i stekeovn på 220 grader i 20-25 minutter eller til osten er gylden og du ser at fløtesausen bobler langs kanten på forma.

Du kan også varme posen i en kjele med kokende vann. Kok opp en kjele med vann, nok til at det dekker posen. La vannet småkoke. En pakke fløtepoteter trenger 12-14 minutter, men en pakke på 1 kilo fløtepoteter trenger litt lengre tid, cirka 18-20 minutter.

Våre stapper, stuinger, puréer og moser – varmes best i kokende vann eller mikro
For garantert vellykket resultat anbefaler vi å varme kålrotstappe, ertestuing, kålstuing, ertepuré og potetmos i posen. Det er også det aller enkleste, for da slipper du fastbrent mat i kjelen.

Slik gjør du det! Kok opp en kjele med vann, nok til at det dekker posen og la posen trekke/småkoke i antall minutter som står på pakken. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut i en serveringsskål. For enda raskere oppvarming kan disse produktene også varmes i mikro. Genialt på travle dager! Husk bare å stikke eller klippe noen små hull i posen slik at dampen slipper ut under oppvarming. Mikroer kan være litt ulike, men på 800W i cirka 2 minutter er maten varm.

Matpoteter og mandelpoteter – i kokende vann, men gjerne mikro
Ferdig kokte matpoteter fra Kokt & Klar er den raskeste veien til kokte poteter! Null skrelling, rask oppvarming og næringsrike kokte poteter på 1-2-3. Slik gjør du det!

Matpotet og mandelpotet fra Kokt & Klar

Legg posen i en kjele med kokende vann, nok til at det dekker posen. La posen småkoke/trekke i 12-14 minutter. Klipp opp posen og hell potetene i en serveringsskål. Enklere blir det ikke! For enda raskere oppvarming og med like godt resultat, varm potetene i mikro. På 800W i 2 minutter er potetene varme. Husk bare å klippe eller stikke noen små hull i pakkens overside slik at dampen slipper ut underveis.

Marinerte poteter – mange ulike måter å varme på!
De marinerte potetene våre kan varmes på en rekke måter.

Marinerte poteter fra Kokt & Klar

På sommeren; legg de marinerte potetene på varm grillen oppå folie. Grill to minutter på hver side og snu de gjerne noen ganger underveis.

De kan også varmes i stekeovn på 200 grader. Klipp opp posen og hell potetene i en ildfast form, gjerne sammen med den gode marinaden. Sett potetene i ovnen og stek i cirka 20 minutter. Vend gjerne potetene en gang underveis.

Stekepanne er en annen god metode! Varm opp en stekepanne til medium varme, klipp opp posen og hell potetene, gjerne med noe av marinaden i stekepannen. Stek potetene noen minutter på hver side og server.

Bacalao – varmes best i posen
Bacalaoen vår blir aller best dersom du varmer den i posen. På den måten bevarer du de hele fine stykkene av klippfisk og potet som gjør seg så godt på tallerkenen. Slik gjør du!

Bacalao fra Kokt & Klar

Kok opp en kjele med vann, nok til at det dekker posen, legg i posen og la trekke/småkoke antall minutter som står på pakken. Klipp opp posen og hell bacalaoen direkte ut en dyp tallerken. Du kan også varme den i mikroen. På cirka 800W i 2 minutter er bacalaoen varm. Husk bare å stikke eller klippe noe små hull i pakken overside slik at dampen slipper ut underveis.

Ønsker du oppskriftstips? Gå til våre oppskrifter.